top of page
IPP_180810A80I0018.jpg

Sacred Esoteric Healing

Sacred Esoteric Healing (SEH) is een hands-on healing techniek waarbij de behandelaar zijn of haar handen plaatst op de (volledig geklede) cliënt. Het is een niet-invasieve techniek waarbij de cliënt ondersteund wordt om tot diepe innerlijke rust te komen. ​

 

Esoteric Healing helpt je om de energetische oorzaken van ziektes en ongemakken te begrijpen en te helen. Het richt zich dus niet rechtstreeks op de symptomen maar de onderliggende oorzaak van de klachten. De behandeling biedt de cliënt de ruimte om meer in contact te komen met zichzelf en zijn innerlijke essentie, waardoor een dieper bewustzijn en begrip kan ontstaan over zijn lichamelijke en geestelijke toestand. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om diepgewortelde overtuigingen los te laten en gedragspatronen, die niet ondersteunend zijn voor de harmonie in het lichaam en het leven, te veranderen. 

getuigenissen

Elk bezoek aan Carolien is weer anders, maar altijd is het bijzonder en waardevol. Het geeft mij elke keer weer nieuwe inzichten, omdat Carolien me op een liefdevolle manier een spiegel weet voor te houden. Haar behandelingen zorgen er voor dat ik goed in contact kom met mezelf en dichtbij mezelf blijf. Als ik bij haar "op de tafel" lig, voel ik mijn hele lijf, altijd wordt er weer iets anders "aangeraakt". Heel bijzonder en prettig."

D.G.

bottom of page