top of page
Screen Shot 2021-05-07 at 3.34.35 pm.png

esoterische yoga

De betekenis van het woord 'Yoga' is eenheid - eenheid van lichaam met de ziel. 

In praktische zin is 'in eenheid met de ziel' een manier van leven waarbij we volledig aanwezig zijn in ons lichaam en het behandelen met respect, zorg en liefde. In deze eenheid kunnen we luisteren en acteren op de signalen die we voortdurend van ons lichaam krijgen. 

 

Het doel van Esoterische Yoga is om terug te keren naar een natuurlijke manier van leven, in verbinding met ons lichaam, onze bewegingen en ons gevoel.

Een sessie Esoterische Yoga geeft je de ruimte om even stil te staan en vanuit je lichaam te voelen hoe je hebt geleefd en welke impact dit heeft op je lichaam, je gezondheid en je welbevinden. Zo ontwikkel je een dieper bewustzijn en krijg je een eerlijk beeld van de relatie die je hebt met jezelf en hoe je je verhoudt tot de wereld om je heen. Door de simpele en zachte bewegingen kom je terug bij jezelf en wordt je ondersteunt om een diepere en meer zorgzame relatie met jezelf te ontwikkelen. 

getuigenissen

De rust! Ik heb door de cursus weer wat rust terug kunnen vinden in ,mijn hoofd en ik ben bewuster geworden van mijn lichaam. Ik merk dat ik meer aanwezig ben in de dag en daardoor voel ik mij sterker.

                                                                          P.V.

bottom of page