top of page
IPP_180810A80I0054.jpg

esoteric

connective
tissue
therapy

Deze super zachte bindweefsel therapie (niet te verwarren met bindweefsel massage) helpt je lichaam diep te ontspannen en bevordert de doorstroming van je lymfestelsel en je cranio sacrale vloeistoffen. Door de overgave in je lichaam ontstaat er meer ruimte en soepelheid in het lichaam.

 

Esoteric Connective Tissue Therapie werkt op een diep fundamenteel niveau in de verschillende lichaamsstelsels zoals de organen, de spieren en de botten. Het ondersteunt het lichaam bij een groot scala aan energetische, psychologische en emotionele aandoeningen, met inbegrip van de algemene aandoeningen van het bewegingsapparaat. Zo is het zeer effectief gebleken bij chronische lage rugpijn. 

ECCT wordt als een zeer zachte en diep ontspannende behandeling ervaren. Het geeft het bindweefsel en het hele lichaam de mogelijkheid om zijn natuurlijk stromende, flexibele en gebalanceerde staat te herstellen en verdiepen. 

getuigenissen

 

De sessies bij Carolien helpen mij de signalen van mijn lijf beter te begrijpen. Ze helpt me dichter bij mezelf te komen. Carolien is iemand bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde, wat het makkelijk maakt om dingen te bespreken.

M.M.

bottom of page