Ik bied verschillende behandelingen aan, zoals:

Therapiën

Esoteric Connective Tissue Carolien Braakenburg
CONNECTIVE TISSUE THERAPY
CONNECTIVE TISSUE THERAPY

 

Deze super zachte bindweefsel therapie (niet te verwarren met bindweefsel massage) helpt je lichaam diep te ontspannen en bevordert de doorstroming van je lymfenstelsel en je cranio sacrale vloeistoffen. Door de overgave in je lichaam ontstaat er meer ruimte en soepelheid in het lichaam.

LEES MEER
COUNSELLING
COUNSELLING
In een counseling sessie kijken we samen naar de patronen en overtuigingen die je beïnvloeden en beperken in jouw dagelijkse leven. Door een liefdevol klankbord en een spiegel vrij van oordelen te bieden, word je uitgenodigd om met compassie naar jezelf te kijken. Dit geeft een meer waarheidsgetrouw en helder begrip van wat je tegenhoudt om echt jezelf te zijn en vol vertrouwen in het leven te staan.
LEES MEER
MASSAGE

Energetic Facial Release: dit is een vitaliserende gezichtsmassage die je gezicht (weer) laat stralen! Deze helende techniek komt uit het oude Egypte en werkt op het loslaten van de in het gezicht opgeslagen emoties. Daarnaast werkt de massage op het vrijmaken van vastgehouden energie in de organen.

Lichaamsmassage: hierbij worden de benen (achterzijde), de hele rug en de schouders gemasseerd. Energetisch bereiken we hiermee het hele lichaam en wordt gestagneerde energie losgelaten en getransformeerd. Zo wordt de natuurlijke harmonieuze stroom en een waar gevoel van welzijn hersteld.

LEES MEER
ESOTERIC YOGA

Esoterische Yoga geeft je de mogelijkheid om even stil te staan en je lichaam te voelen. Zo ontwikkel je een dieper bewustzijn en krijg je een eerlijk beeld van de relatie die je hebt met je lichaam en met jezelf. Door de simpele en gentele bewegingen komen we terug bij onszelf en voelen we (weer) hoe natuurlijk het is om te bewegen, en te leven, vanuit onszelf.

LEES MEER
Esoteric Healing helpt je om de energetische oorzaken van ziektes en ongemakken te begrijpen en te helen. Het bied ondersteuning bij het loslaten van emoties, patronen en energetische stagnaties die in het lichaam worden vastgehouden.
De hands-on behandelingen zijn geschikt voor zowel fysieke als emotionele klachten.
LEES MEER
SACRED ESOTERIC HEALING
CHAKRA-PUNCTURE

Chakra-puncture of esoterische acupunctuur maakt gebruik van lichte naald technieken die het lichaam terugbrengen in de eigen, vitale energie die aan de basis ligt van een goede gezondheid. Chakra-puncture kan in het lichaam opgeslagen emoties en patronen helpen losmaken en ondersteunt de cliënt bij het opbouwen van een grotere mate van vitaliteit.

Deze subtiele techniek kan worden gebruikt voor zowel acute als chronische aandoeningen.

LEES MEER