top of page

Therapiën

IPP_180810A80I0239-low.jpg
COUNSELLING

In een counseling sessie kijken we samen naar de patronen en overtuigingen die je beïnvloeden en beperken in jouw dagelijkse leven. Door een liefdevol klankbord en een spiegel vrij van oordelen te bieden, word je uitgenodigd om met compassie naar jezelf te kijken. Dit geeft een meer waarheidsgetrouw en helder begrip van wat je tegenhoudt om echt jezelf te zijn en vol vertrouwen in het leven te staan.

IPP_180810A80I9890.jpg
SACRED ESOTERIC HEALING

Esoteric Healing helpt je om de energetische oorzaken van ziektes en ongemakken te begrijpen en te helen. Het bied ondersteuning bij het loslaten van emoties, patronen en energetische stagnaties die in het lichaam worden vastgehouden.De hands-on behandelingen zijn geschikt voor zowel fysieke als emotionele klachten.

LEES MEER
IPP_180810A80I9955.jpg
CHAKRA-PUNCTURE

Chakra-puncture of esoterische acupunctuur maakt gebruik van lichte naald technieken die het lichaam terugbrengen in de eigen, vitale energie die aan de basis ligt van een goede gezondheid. Chakra-puncture kan in het lichaam opgeslagen emoties en patronen helpen losmaken en ondersteunt de cliënt bij het opbouwen van een grotere mate van vitaliteit.

Deze subtiele techniek kan worden gebruikt voor zowel acute als chronische aandoeningen.

LEES MEER
IPP_180810A80I0094.jpg
CONNECTIVE TISSUE THERAPY

Deze zachte bindweefsel therapie (niet te verwarren met bindweefsel massage) helpt je lichaam diep te ontspannen en bevordert de doorstroming van je lymfenstelsel en je cranio sacrale vloeistoffen. Door de overgave in je lichaam ontstaat er meer ruimte en soepelheid in het lichaam.

IPP_180810A80I0416.jpg
MASSAGE

Energetic Facial Release: dit is een vitaliserende gezichtsmassage die je gezicht (weer) laat stralen!

Lichaamsmassage: hierbij worden de benen (achterzijde), de hele rug en de schouders gemasseerd. Energetisch bereiken we hiermee het hele lichaam en wordt gestagneerde energie losgelaten en getransformeerd. Zo wordt de natuurlijke harmonieuze stroom en een waar gevoel van welzijn hersteld.

Screen Shot 2021-05-07 at 3.34.35 pm.png
ESOTERIC YOGA

Esoterische Yoga geeft je de mogelijkheid om even stil te staan en je lichaam te voelen. Zo ontwikkel je een dieper bewustzijn en krijg je een eerlijk beeld van de relatie die je hebt met je lichaam en met jezelf. Door de simpele en gentele bewegingen komen we terug bij onszelf en voelen we (weer) hoe natuurlijk het is om te bewegen, en te leven, vanuit onszelf.

bottom of page