top of page
IPP_180810A80I0118_edited_edited_edited.

Counselling

Er zijn vele facetten in ons leven waarbij coaching kan ondersteunen. Of het nu gaat om de relatie met jezelf of met anderen, werk gerelateerde zaken, je welzijn en gezondheid of simpelweg het gevoel ‘dat er meer is’.

 

Veel zaken die we voor lief nemen, zoals fysieke pijn, onrust, slecht slapen of spijverteringsproblemen hebben een onderliggende oorzaak. Deze is vaak terug te voeren op de bewuste en onbewuste keuzes in ons leven. 

 

In een coaching sessie kijken we samen naar de relatie die je hebt met jezelf en je omgeving en de factoren die daarop van invloed zijn. Deze factoren zijn een combinatie van omstandigheden, patronen en overtuigingen die je beïnvloeden in jouw dagelijkse leven. Ik bied je een spiegel aan die je een andere kijk geeft op jezelf en je leven. Hierdoor worden de dingen snel en eenvoudig helder en wordt je bekrachtigd om bewust andere keuzes te maken. 

getuigenissen

Carolien en haar sessies brengen mij altijd richting en focus, op welk gebied dan ook. De sessies zijn een ongelofelijke support voor mij in mijn leven. Zij draagt een enorme wijsheid, waarheid en kracht in zich wat mij inspireert om steeds weer meer van mijzelf te laten zien. Na elke sessie weet ik weer waar het écht omgaat en heb ik altijd weer prachtige inzichten die ik mee naar huis neem. Het leuke is, ik kan met elke vraag bij haar terecht. Het is niet dat zij de antwoorden geeft, maar zij laat mij voelen dat ik deze zelf heb. Ik ken weinig mensen die met zoveel liefde, toewijding en integriteit hun werk doen. 

                                                           M.R.

bottom of page