top of page
21__IMG_5171.jpg

Alles wat ik deel in mijn sessies en presentaties komt voort uit mijn zeer ruime levenservaring en manier van leven.

Ik leef vanuit mijn hart en vanuit de diepe erkenning dat onze kwaliteit van energie en onze dagelijkse keuzes het beste medicijn zijn.

Over Carolien Braakenburg

Mijn naam is Carolien Braakenburg en ik ben in 1971 geboren in Rotterdam, Nederland. Ik heb in mijn leven kortere periodes in het buitenland doorgebracht en woon sinds 2007 in Hoogstraten, België.  Ik heb nog lange tijd in Den Haag en Amsterdam gewerkt maar sinds 2018 is ook mijn praktijk in België gevestigd.

Ik houd van mensen en heb een diep begrip voor wat ons drijft en wat onze uitdagingen in het leven zijn. Ik leef ik vanuit mijn hart en vanuit de diepe erkenning dat onze kwaliteit van energie en onze dagelijkse keuzes het beste medicijn zijn.

Deze principes, het feit dat alles energie is en de verantwoordelijkheid en integriteit die dit bewustzijn met zich mee dragen, hebben mijn leven compleet veranderd. Van lage eigenwaarde, onzekerheid, onrust, chronische pijn en slopende ziekte (diagnoses als auto-immuunziekte, IBS, ME/VCS, Fibromylagie, astma en nierziekte) naar een leven vol liefde, vitaliteit, harmonie en vreugde.

Wat ik heb geleerd op deze weg deel ik graag met jou.

Naast mijn ruime levenservaring heb ik een goede 20 jaar therapeutische werkervaring waarbij ik in verschillende disciplines ben getrained zoals shiatsu, acupunctuur, soundhealing, reading en Ayurveda. Tegenwoordig werk ik uitsluitend met de Esoterische Therapien volgens de “Ageless Wisdom” en zoals onderwezen door Serge Benhayon en Universal Medicine. Ik blijf mij voortdurend ontwikkelen en doorleren. 

Mijn werk is in aanvulling op en in samenwerking met de algemene geneeskunde. Beide zijn belangrijke aspecten voor het pad naar ware heling en genezing.

Ik ben aangesloten bij de Esoteric Practitioners Association en volledig erkend voor alle therapiën die ik aanbied.

getuigenissen

Een onwillige schildklier en een tip van een gewillige arts deed mij ooit op de behandeltafel van Carolien belanden. Hoewel mijn schildklier heden ten dage nog steeds in lichte mate hyperactief is, is er aan het trillen van mijn handen en benen inmiddels een einde gekomen. Mijn lichaam voelt door de Chakra-Puncture sessies sowieso een stuk ontspannener aan, wat ook zijn weerslag heeft op mijn geestelijke gezondheid. Zo had ik voorheen een meer dan gezonde tegenzin tegen elke verandering die zich in mijn leven voltrok. Het is beslist niet zo dat ik veranderingen tegenwoordig toejuich, maar het raakt me steeds minder. Ook het praten gaat mij tegenwoordig een stuk makkelijker af en slaat mijn keel niet om de haverklap dicht. Nadeel is wel dat dat praten met mijn hernieuwde stem ten koste gaat van de duur der sessies. Wat toch wel weer jammer is, want zo'n Acupuncture sessie werkt heerlijk ontspannend.

E.U.

bottom of page