top of page
IPP_180810A80I9863.jpg

esotericmassage

Esoteric Massage is een zachte behandelmethode die het lichaam helpt spanningen los te laten en naar een harmonieuze beweging terug te keren doordat de natuurlijke stroom van energie in spieren en gewrichten wordt hersteld.

 

Bij Esoteric Massage is er geen sprake van manipulatie en er wordt niet diep in het weefsel of met druk gewerkt. Cliënten ervaren dat de massage niet alleen ontspannend is maar ook dat zij zich vrijer en soepeler voelen.

Energetic Facial Release: dit is een vitaliserende gezichtsmassage die je gezicht (weer) laat stralen! Deze helende techniek komt uit het oude Egypte en werkt op het loslaten van de in het gezicht opgeslagen emoties. Daarnaast werkt de massage op het vrijmaken van vastgehouden energie in de organen.

Facial Release Carolien_Clinic_0029.jpg
getuigenissen

 

Je hebt mij enorm goed geholpen bij het bestrijden van mijn angstklachten. Verder heb je door je behandelingen bereikt dat ik dichter bij mijn gevoel kan blijven; daardoor kan ik beter vanuit dit gevoel mijn lichaam aansturen en ben ik bijvoorbeeld beter (meer geaard) gaan lopen. Ik sta meestal nogal sceptisch tegenover complementaire behandelingen, maar door jouw vakkundig handelen heb ik leren ervaren dat wat jij doet ook echt werkt. Ik zou dan ook iedereen willen adviseren, die net als ik, twijfelt over alternatieve behandelingen om het minimaal bij jou een kans te geven. Ik heb daar in ieder geval veel baat bij gehad.

T.G.

bottom of page