IPP_180810A80I9863.jpg

esotericmassage

Esoteric Massage is een zachte behandelmethode die het lichaam helpt spanningen los te laten en naar een harmonieuze beweging terug te keren doordat de natuurlijke stroom van energie in spieren en gewrichten wordt hersteld.

 

Bij Esoteric Massage is er geen sprake van manipulatie en er wordt niet diep in het weefsel of met druk gewerkt. Cliënten ervaren dat de massage niet alleen ontspannend is maar ook dat zij zich vrijer en soepeler voelen.

Energetic Facial Release: dit is een vitaliserende gezichtsmassage die je gezicht (weer) laat stralen! Deze helende techniek komt uit het oude Egypte en werkt op het loslaten van de in het gezicht opgeslagen emoties. Daarnaast werkt de massage op het vrijmaken van vastgehouden energie in de organen.

getuigenissen

Een onwillige schildklier en een tip van een gewillige arts deed mij ooit op de behandeltafel van Carolien belanden. Hoewel mijn schildklier heden ten dage nog steeds in lichte mate hyperactief is, is er aan het trillen van mijn handen en benen inmiddels een einde gekomen. Mijn lichaam voelt door de Chakra-Puncture sessies sowieso een stuk...

R.G.

HOE TE BOEKEN
Boek eenvoudig je sessie online.
PRAKTIJK ADRES

Pastoor de Bougnestraat 10
2322 Minderhout (BE) 

 

Tel. 0499 707 738

ACTIVITEITEN
Blijf je graag op de hoogte van activiteiten, zoals een yogacursus? Klik hier om je aan te melden.

© 2021 by Carolien Braakenburg